1. Log in op je Clover Flex.

2. Open de app Betaal.

3. Voer in het scherm dat opent het te betalen bedrag in en selecteer "Afrekenen".

4. Als je een transactie ID wilt koppelen aan de transactie, vul je een referentie ID in. Zo niet, klik dan "Overslaan".

5. Je klant kan een kaart aanbieden en afrekenen.

1. Log in op je Clover Mini.

2. Open de app Betaal.

3. Voer in het scherm dat opent het te betalen bedrag in en selecteer "Afrekenen".

4. Als je een transactie ID wilt koppelen aan de transactie, vul je een referentie ID in. Zo niet, klik dan "Overslaan".

5. Je klant kan een kaart aanbieden en afrekenen.

Kunnen we je verder nog ergens mee helpen?
Customer service

Ma - Vr : 08.30 - 18.00